• Hùng Kiệt
    (NP) Sararia Tong Galau Mending Og To'ong Jelema Iye Tah Si Jamal Capruk. Loba Humor Sunda Na, Lamun Geus Asup Tong Poho LIKE, Pokonamah Pikaserien Lah Si Jamal Capruk. Mah, Lamu Bisa Mah Kudulur Dulur Atau Ku Sia Sia Lah, Kenal Keun Iye Halaman Si Jamal Capruk. Ka Cs Sararia Biar Warawuhen Gituh Kasi Jamal Capruk. Nya, Geus Heula Arek Balik Heula, Biasa Can Cecewok, Langsung W Lumpat Bie Kadie Sakedung Ngenal Keun Si Jamal Capruk. Kasararia Bisi Hayang Humor Sunda Jeng Carita Kahirupana. Geus Ah Jadi Ngawangkong Kie Iye teh. Asalamua'alaikum(NP) Sararia Tong Galau Mending Og To'ong Jelema Iye Tah Si Jamal Capruk. Loba Humor Sunda Na, Lamun Geus Asup Tong Poho LIKE, Pokonamah Pikaserien Lah Si Jamal Capruk. Mah, Lamu Bisa Mah Kudulur Dulur Atau Ku Sia Sia Lah, Kenal Keun Iye Halaman Si Jamal Capruk. Ka Cs Sararia Biar Warawuhen Gituh Ka...See more
    Jun
    0 0
Share: